Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

X-icon; ett introduktionsforum

July 6 @ 14:30 - 15:50

Details

Date:
July 6
Time:
14:30 - 15:50
Event Categories:
,

Organizer

Malmö Pride
Email:
info@malmopride.com
View Organizer Website

Venue

Plan B
Norra Grängesbergsgatan 26B
Malmö, skåne 214 50 Sweden
+ Google Map
View Venue Website

Det finns så mycket som det förmodas att vi ska förstå, trots att det väldigt sällan ges så många verktyg eller modeller för att göra det- speciellt inte om en inte är straight, cis & vit. Med detta lexikon, eller uppslagsverk, som tar formen av ett öppet forum vill vi ge dig som är intresserad av 6 och relationer en grund att stå på, eller en möjlighet att kanske uppdatera dig om nåt du redan vet, eller till och med damma av gammal kunskap. Tänk på detta som speedinformation fast inte som en mässa där alla vill sälja dig nåt, utan istället vill de som närvarar dela med sig av sånt som är viktigt och grundläggande att ta med sig när vi börjar nosa på ämnen som har med sex och relationer att göra. 

 

Du kommer kunna gå hit, få en riktigt häftig översikt, och sedan ta med dig den här kunskapen vidare så när du blir sugen på mer njutningsanatomi kan du fördjupa dig i fittornas spektrum eller fantastiska mun-meditationer. När du känt på ett rep kan du blir du kanske sugen på en repworkshop.När du har pratat med härliga polypersoner kan du fortsätta nörda om queera flersamheter eller poly & makt. Sexualitet kanske inte alls har bara att göra med vilket kön är intresserad av? Då kommer det praktiskt nog finnas punkter som berör asexualitet och aromantik, eller perspektiv som täcker in vilka sexualitet som ses som syndiga, sjukliga och som osynliggörs. 

Här kommer vi att dela med oss av många olika översiktliga aspekter av sex och relationer, av vilka några är: 

Njutningsanatomi  | Samtycke & kommunikation | Säkrare sex  | Lust i hela kroppen |

Poly och öppna relationer  | Introduktion till BDSM  | Vad är en fetisch?  | Hbtqia+ historia och lust |

Här kommer du också att få möta olika organisationer och föreningar som arbetar med lust, relationer och sexualitet från olika perspektiv. Ställ frågor till RFSU, träffa SLM Malmö och kanske häng med puppies, human puppies då… Woof!

Rum: Rivera