Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Funktionsseparatistiskt forum och workshop över en fika

7 July, 2022|12:30 - 13:15

Funktionsseparatistiskt forum för de som identifierar sig som person utanför funktionsnormen. Ett tryggt rum att samtala kring identitet, läggning, dejting, relationer, familjeliv och livsstilar. Att lyfta egna frågor och funderingar är självklart också välkommet. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor anonymt för den som inte vill outa sig för gruppen. Igenkänning och gemenskap är en stark kraft när man vill förstå och jobba med sig själv. Att eventet anges som “funktionsseparatistiskt” innebär att de som följer funktionsnormen ger oss funkisar att möjlighet träffas enskilt utan funktionsnormens inblandning så långt det är möjligt. Om en deltagare är i behov av att ha dig inne i rummet ska du självklart vara det, men det är deltagarens behov som styr och deltagarens mening som ska höras. 

Workshopens syfte är att skapa en start för en gemenskap mellan deltagarna som kan spridas och fortsätta även efter eventet. Vi kan börja sätta ord på våra egna utmaningar, möjligheter, rättigheter och behov. Självbestämmande och funktionsrätt är några av de ämnen som vi kommer att beröra. 

Du som går på det här forumet bjuds på 7 sorters småkakor, kaffe & dryck, samt veganska och glutenfria alternativ. Välkomna!

Arrangör: Frida Ingha

Rum: Learning 2

 

Details

Date:
7 July, 2022
Time:
12:30 - 13:15

Organizer

Malmö Pride
Email:
info@malmopride.com
View Organizer Website

Other

Accessibility
https://malmopride.com/accessibility/